Les temperatures baixen. El sol
no acaba de pujar. La nit s’allarga. El cos ens reclama consol davant de tant
desgavell, quan encara té en la memòria els refrescos presos a les terrasses
d’estiu.
La tardor s'ha fet
poema
per parlar-nos a
cau d'orella
de carbasses, foc i
nous,
de castanyes, fum i
panses,
de molsa humida,
suro i fred,
La solució, com en moltes ocasions, està en la natura. En els productes de la terra. La seva preparació i decocció traslladen al nostre paladar i al nostre organisme els elements que el sol i la pluja han fet créixer. Recuperem les forces dels aliments arrencats a la terra.
Els bons productes de la terra |
La Maria Pilar Ibern, Gavina, que us saluda mentre pren un còctel,
Foto: La Contra de La Vanguardia 2011 |
Com el paisatge, la tardor a la
cuina es torna acollidora i càlida, variada i acolorida.
Dissabte 16 de novembre, anem més
enllà d’un curs de cuina. Soparem aquests plats i d’altres que haurem après a
preparar. Ho regarem amb un vi d’Alella, nascut de pansa blanca. I en farem una
experiència compartida, ja que el sopar serà també per a aquells que hi vulguin
portar un acompanyant. Tota la informació del curs i del sopar aquí.
Aquí trobareu tot sobre la Gavina la qual ha estat guardonada 3 vegades amb el premi Gourmand Cookbook.
Us podeu informar i inscriure a l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria, per telèfon al 744-044 o per correu electrònic a infoart@comusantjulia.ad.
Us podeu informar i inscriure a l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria, per telèfon al 744-044 o per correu electrònic a infoart@comusantjulia.ad.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada