dimecres, 12 de juny del 2013

DIA 13: MENTRE ESPEREM ELS FRUITS DE L'HORT I ELS CUPCAKES



 Calamar que espera el curset de cupcakes de l'escola d'Art















EL CALAMAR

Quina ximpleria
un calamar aprenent
cal•ligrafia!

No veus que embrutes el full
i el deixes tot ple de taques
i només et servirà
si en vols fer un quadre abstracte?  

Millor t’aniria
si obrissis un negoci
de tintoreria!

Jesús Bonals






Els propers dies seran intensos en matèria culinària. Per començar, dissabte dia 15 els destacats alumnes de l'espai cuina infantil de l'escola d'Art, es retrobaran amb l'Alba Reguant per anar a l'hort. És allà on tot comença. Les verdures, els tomàquets, les cebes...cal plantar, i desprès tractar-ho amb cura i regar-ho....per desprès crospir-s'ho!!! 
Informació: 744044




També veurem arribar per les jornades LAUREDICANES (de lauredianes i americanes) un curs per preparar els millors cupcakes. Fins al punt que el títol del curs és Cupcakemania



Simpàtic calamar-porquet -no apte per fer arrossos-
Ara bé, fins que us fem arribar aquesta deliciosa informació, aprofitant que arriba la Ruta del Pinxo aquesta setmana, que ha caigut entre les nostres mans una recepta del Celler de Can Roca...aquí teniu un plat/pinxo/tapa absolutament artístic:









Els calamars de la Montse, a la romana. 

Recepta del restaurant el Celler de Can Roca, quins cuiners han estat recentment nomenats com els millors del món per la llista 50 Best.

Ingredients per a 4 persones

1 kg de calamars

300 grams de farina
400 ml d’aigua freda
Una mica d’aigua amb gas
Una mica de brandy/conyac
Sal
2 ous
1 culleradeta de llevat
Oli d’oliva suau

Preparació: netegem els calamars i els traiem la pell. Els tallen en anelles. Preparem la pasta tot barrejant la farina, l’aigua freda, el brandy o el conyac, la sal, els ous i un pessic de llevat. Cal que la barreja resulta semi-líquida. Just abans de passar-hi les anelles de calamar, hi afegim la miqueta d’aigua amb gas. Passem per la pasta les anelles de calamar i els posem a la paella amb l’oli d’oliva a uns 175 graus. Cal que la quantitat d’oli sigui prou abundant per tal que els calamars es fregeixin de manera uniforme. Els traiem de l’oli i els disposem damunt paper absorbent de cuina. Els servim calents.










 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada