dimarts, 7 de maig del 2013

DIA 10: GAVINA I AFRODITA: SEMINARI DE CUINA DELS SENTITS DISSABTE DIA 11 DE MAIG A L'ESPAI CUINA


Himne a Afrodita
Has sorgit als meus ulls com Afrodita
de l’ona blava, vora una illa en flor.
Ara l’altar del meu amor palpita
i em vibra a tots els membres un ressò
de chor de Nimfes, immutable mite.
Per cenyir el teu cap jove, terra endins,
frisen la murtra i les roselles,
i et sol·licita des d’un mar d’estrelles
la cursa enjogassada dels dofins.
"Afrodita"

Miquel Dolç i Dolç Flama (1962)

Gavina ens vol mostrar com, amb el paladar, podem despertar la resta de les nostres capacitats sensorials. Gavina, és a dir, Maria Pilar Ibern, presenta una cuina que va més enllà de la combinació d'elements per a l'elaboració de plats. Es tracta d'evocar l'amor per l'art, pels altres, pels alumnes dels seus seminaris, pels lectors. Dels vegetals neix també l'estimulació de la sensualitat. Cocktails seductors, la copa Afrodita, la primavera en l'arròs...


Els amants de l'amor de la cuina amorosa poden aprendre a sentir els sentits de la cuina sentida en unes hores dedicades als sentiments que afloren de les flors més dolces.

Dissabte, dia 11 de maig, entre les 18 i les 22 hores l'Espai Cuina de l'Escola d'Art serà el laboratori d'aquestes sensacions. Al programa: Afrodita en una copa, l'infern en una tartaleta, la primavera a l'arròs, la salsa Romesco d'autor, cocktail de seducció amb la suavitat de la xocolata sota la pluja més fina del vi d'Alella.....

Tot allò que cuineu serà vostre, el plaer del vostre paladar, dels vostres sentits....
La Maria Pilar Ibern -Gavina-
Truqueu al 744044 o escriviu a escolad'art@comusantjulia.ad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada