Ser o no ser, aquest és el dilema:
és més noble sofrir calladament
les fletxes i els embats d’una Fortuna indigna,
o alçar-se en armes contra un mar d’adversitats i eliminar-les combatent?
Hamlet
William Shakespeare
Avís: al final de la pàgina apareix una imatge que pot ferir la sensibilitat de d'algun plat, o d'alguna forquilla. En la realització d'aquest comentari cap patata ha estat maltractada. Per queixes o comentaris ja disposeu de http://laurediajove.blogspot.com/
Molts xefs, moltes receptes i realities de cuiners estressats a la tele. Molta penya ensenyant que domina el ganivet a l'hora de tallar la ceba o el pebrot amb la destresa d'un samurai. Molts consells de nutricionistes ben intencionats. Però a l'hora de menjar, sempre apareixen un símptomes que desmunten les bones intencions: les presses, la gana, la mandra, o la buidor dels armaris i dels frigorífics.
Macarrons preparats per sortir de casa |
El tractament passa normalment per una presa de contacte amb els estris de cuina. Un dels més útils, per la facilitats amb la qual hom pot fer coure una pizza refrigerada o congelada és el forn.
Tots sabem com és una pizza, però com que agraden tant, deixem una foto.
No feu coure mai les pizzes al microones, queden estovades i gomoses.
Existeixen altres formes de d'utilitzar el forn: cuixetes de pollastre, plats ràpids variats..ara bé, potser la utilització més extravagant i poc nutritiva que hem trobat és la que segueix:
Clica aquí per saber com utilitzen el forn |
Això és una vaca, no un cavall |
També resulta útil conèixer què entra a la cassola. És bo que no ens refiem massa dels àpats precuinats, sobretot desprès de veure que en alguns d'ells, a més de carn de vedella o vaca, ha aparegut carn de cavall.
Cal perdre la por a les verdures i els seus misteris, encara que veieu aquesta imatge, us podem dir que aquest tipus de verduricidis és poc freqüent.
Així que us deixem amb Martí Pinyol, xef de La cuina dels monstres.
Si encara teniu dubtes, us deixem unes fotos amb explicacions:
Foto molt xula d'un PEBROT VERMELL |
Musclos amb salsa de tomàquet |
Trobaràs la recepta a http://secretsdecuina.blogspot.com/2011/10/ma-de-zombie.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada