Ser o no ser, aquest és el dilema:
és més noble sofrir calladament
les fletxes i els embats d’una Fortuna indigna,
o alçar-se en armes contra un mar d’adversitats i eliminar-les combatent?
Hamlet
William Shakespeare
Avís: al final de la pàgina apareix una imatge que pot ferir la sensibilitat de d'algun plat, o d'alguna forquilla. En la realització d'aquest comentari cap patata ha estat maltractada. Per queixes o comentaris ja disposeu de http://laurediajove.blogspot.com/
Molts xefs, moltes receptes i realities de cuiners estressats a la tele. Molta penya ensenyant que domina el ganivet a l'hora de tallar la ceba o el pebrot amb la destresa d'un samurai. Molts consells de nutricionistes ben intencionats. Però a l'hora de menjar, sempre apareixen un símptomes que desmunten les bones intencions: les presses, la gana, la mandra, o la buidor dels armaris i dels frigorífics.
![]() | |
Macarrons preparats per sortir de casa |
El tractament passa normalment per una presa de contacte amb els estris de cuina. Un dels més útils, per la facilitats amb la qual hom pot fer coure una pizza refrigerada o congelada és el forn.
Tots sabem com és una pizza, però com que agraden tant, deixem una foto.
No feu coure mai les pizzes al microones, queden estovades i gomoses.
Existeixen altres formes de d'utilitzar el forn: cuixetes de pollastre, plats ràpids variats..ara bé, potser la utilització més extravagant i poc nutritiva que hem trobat és la que segueix:
![]() | ||||||
Clica aquí per saber com utilitzen el forn |
![]() |
Això és una vaca, no un cavall |

També resulta útil conèixer què entra a la cassola. És bo que no ens refiem massa dels àpats precuinats, sobretot desprès de veure que en alguns d'ells, a més de carn de vedella o vaca, ha aparegut carn de cavall.
Cal perdre la por a les verdures i els seus misteris, encara que veieu aquesta imatge, us podem dir que aquest tipus de verduricidis és poc freqüent.

Si encara teniu dubtes, us deixem unes fotos amb explicacions:
![]() |
Foto molt xula d'un PEBROT VERMELL |
![]() | |||||
Musclos amb salsa de tomàquet |
Trobaràs la recepta a http://secretsdecuina.blogspot.com/2011/10/ma-de-zombie.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada