dijous, 7 de març del 2013

Dia 7: REI, JA MENGES? (de zombies, cacahuets i sacrifics de forns) Edició especial per la inauguració de http://laurediajove.blogspot.com/

http://www.laurediajove.blogspot.com/




Ser o no ser, aquest és el dilema:
és més noble sofrir calladament
les fletxes i els embats d’una Fortuna indigna,

o alçar-se en armes contra un mar d’adversitats i eliminar-les combatent?


Hamlet 
William Shakespeare
És a dir, si vols menjar bé, sigues valent, i segueix els consells d'aquest post. (sobretot dels links que trobaràs al menu dels coups de coeur de la setmana) a la teva esquerra.




Avís: al final de la pàgina apareix una imatge que pot ferir la sensibilitat de d'algun plat, o d'alguna forquilla. En la realització d'aquest comentari cap patata ha estat maltractada.  Per queixes o comentaris ja disposeu de http://laurediajove.blogspot.com/


 
Molts xefs, moltes receptes i realities de cuiners estressats a la tele. Molta penya ensenyant que domina el ganivet a l'hora de tallar la ceba o el pebrot amb la destresa d'un samurai. Molts consells de nutricionistes ben intencionats. Però a l'hora de menjar, sempre apareixen un símptomes que desmunten les bones intencions: les presses, la gana, la mandra, o la buidor dels armaris i dels frigorífics.









Macarrons preparats per sortir de casa 
Aquests símptomes revelen la presència de la SEFR -Síndrome de l'Estudiant Fora de Casa-. Té tractament i l'entorn de l'afectat acostuma a proveir solucions puntuals. La comercialització, ara ja fa bastants anys de les carmanyoles de plàstic -tuppers- ha proveït i continuar proveint generacions d'estudiants de cuina casolana preparada per la mama. Piles de caixetes de macarrons a la bolonyesa, carn amb suc, i altres variants que podeu trobar a la Cocina de Sariqui.


El tractament passa normalment per una presa de contacte amb els estris de cuina. Un dels més útils, per la facilitats amb la qual hom pot fer coure una pizza refrigerada o congelada és el forn.


Tots sabem com és una pizza, però com que agraden tant, deixem una foto. 
No feu coure mai les pizzes al microones, queden estovades i gomoses.




Existeixen altres formes de d'utilitzar el forn: cuixetes de pollastre, plats ràpids variats..ara bé, potser la utilització més extravagant i poc nutritiva que hem trobat és la que segueix:



Clica aquí per saber com utilitzen el forn





Això és una vaca, no un cavall
 

També resulta útil conèixer què entra a la cassola. És bo que no ens refiem massa dels àpats precuinats, sobretot desprès de veure que en alguns d'ells, a més de carn de vedella o vaca, ha aparegut carn de cavall. 









Cal perdre la por a les verdures i els seus misteris, encara que veieu aquesta imatge, us podem dir que aquest tipus de verduricidis és poc freqüent.












Així que us deixem amb Martí Pinyol, xef de La cuina dels monstres.










Si encara teniu dubtes, us deixem unes fotos amb explicacions:
Foto molt xula d'un PEBROT VERMELL



Musclos amb salsa de tomàquet


Hem deixat la mà de zombi pel final, així no espantem els lectors abans d'hora...
Trobaràs la recepta a http://secretsdecuina.blogspot.com/2011/10/ma-de-zombie.html






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada