dimecres, 6 de febrer del 2013

Dia 1: PREPARANT LA RUTA DE LA TAPA

Ruta de la tapa 2012.
Tapa premiada pel públic: Veler 5 sabors:
Autora: Xaro Hernández. Bar Muntanya

Avís previ: tingueu a mà paper de cuina o mocadors. El contingut del blog pot fer salivar.

Aquest espai anirà coent a foc lent, a poc a poc o al bany maria, depèn. La intenció és conservar al buit o confitada en la pròpia salsa, la informació que es degusta a l'espai de cuina de l'escola d'Art del Centre cultural i de congressos

Fins el proper dia 21 de febrer no posarem en marxa, stricto sensu, aquest espai. Arrencarem amb un curset d'aquells que tenen tradició i acceptació, malgrat el fet que ens aparten de les cassoles tradicionals. Com que som i serem Cassoles I+D, és a dir, Invents i Desenvolupament  (sip!) la primera entrada d'un curset serà amb la cuina de la Thermomix.  
Us anirem informant dels detalls de les inscripcions.


De moment, i com que gairebé tenim a sobre el Carnaval, i qui diu Carnaval a Sant Julià diu Ruta de la Tapa, us deixem unes imatges de les propostes que els restauradors de la parròquia va oferir l'any passat. Pel 2013 tot apunta cap a un augment de l'oferta i la varietat. Dijous dia 7 a les 18 hores s'inaugura la Ruta de la Tapa 2013. És qüestió de seguir les recomanacions dels cuiners i no voler tastar-les totes de cop. El millor és fer-ne unes quantes cada dia. Si alguna agrada més, voteu-la! Trobareu les bases dels concurs http://www.santjulia.ad









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada